Stor erfaring

 

Sellada og vores samarbejdspartnere har beskæftiget sig med vandtætning og svømmehaller i mange år. Derved stor erfaring og viden om vandtætning og aggressive miljøer. Vi er selv en del af udviklingen og følger den skarpt så vi altid er med i front med de bedste produkter.

Høj kvalitet

 

Sellada går aldrig på kompromis med materialer og udførelsen af vores arbejde. Vi vægter meget højt at vores arbejde er lavet 100 % færdigt og vores kunder har fået det de har bedt om. Vi går altid 100 % ind for opgaven og derfor er vi en stærk og solid samarbejdspartner at have med. Vi er et team af proffesionelle håndværkere der favner bredt, derved er vi ofte klar med en total løsning på opgaven.

 

Hurtig renovering

 

Sellada's team står altid klar til at tage en opgave. Vi ved at det altid skal nåes på den halvetid, så derfor har vi gearet op. Vi har stor respekt for byggerierne og ved det er en fælles indsats at få dem gjort færdige, derfor sørger vi altid for at være med så ikke andre håndværkere skal vente på os. Koordinering og planlægning er en af vores kerne kompetancer.

 

PROJEKTER

Sprøjtemembran holstebro politistation

Boring af huller i udligningstank

Nye startskamler

Ultimate Web A/S